A Partizán és a JÓLVANEZÍGY mintájára indul hamarosan kormányközeli YouTube-csatorna

Média
március 21., 14:13

Beújít a NER az EP - és az önkormányzati választási kampányra, új, „keresztény, nemzeti-liberális ideológiákat erősítő”, közéleti-politikai fókuszú YouTube-csatornát indítanak Köztér néven, írja a hvg360. A közel három éve indított Patrióta nem ért el látványos sikereket, muszáj valahogy a főleg 30 év alatti fiatalokat és a bizonytalanokat meggyőzni.

photo_camera A kép illusztráció. Fotó: XOSE BOUZAS/Hans Lucas via AFP

A Köztér a JÓLVANEZÍGY YouTube-csatorna és a Partizán mintáját követné. A projekt ötletgazdája és egyik műsorvezetője a Fidelitas volt budapesti elnöke, Kurucz Dániel, aki „kiemelten sokszor kapott állami támogatást korábbi utazós filmjére, a Hungarikumokkal a világ körülre”.

A csatornán négy műsor futna: a Köztér show életútinterjúkra, a Köztér studio videóbejátszásokra, a Köztér street az utca embereinek kérdéseire épül. A Köztér docuk pedig hosszabb, közéleti-társadalmi témát feldolgozó videók lennének. Ez heti háromszor egy, plusz havi egy adást jelentene. Az első adás vendége Reviczky Gábor színművész lesz, de később akár Szijjártó Péter is szerepelhet.