Hajdú Péter szerint a Frizbi bulvárplatform, ez az, ami nem tette lehetővé, hogy a Magyar Péter-féle hangfelvétel tartalmáról kérdezze Varga Juditot

belföld
március 28., 10:24

Varga Judit volt igazságügyi miniszter szerda este közel kétórás interjút adott Hajdú Péter Frizbi című műsorában. Bár a műsor elején Hajdú azt ígérte, nem propagandainterjú lesz, végül a kegyelmi ügyre és a Völner-ügyre sem kérdezett rá Vargánál.

Csütörtök reggel telefonon elértük Hajdú Pétert, akit az interjú keletkezési körülményeiről kérdeztünk, és arról, hogy miért nem kerültek szóba az országot hetek óta foglalkoztató közéleti történések.

A riporter a 444-nek azt mondta, az interjú készítése „természetesen az ő ötlete volt”, és azért kereste meg Varga Juditot, mert „újságíróként a nagy találat, az mindig az exkluzív interjú, pláne egy ilyen esetben”.

Az interjú előtt néhány nappal küldött egy sms-t Vargának, és meghívta a műsorba. Varga Judit először gondolkodási időt kért, aztán végül vállalta a felkérést. Személyesen az interjú felvételekor találkoztak először.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.