Lázár a hódmezővásárhelyi kampánynyitón: Mindenki hallja meg, mi fideszesek az ütésre keményedünk!

POLITIKA
április 11., 15:31

„Van még egy dolog, amit sokakat izgat immáron két hónapja. Mindenki hallja meg itt a városban és az országban is: mi fideszesek az ütésre keményedünk! Ez azt jelenti, hogy az elmúlt hónapok után mi most fogunk a legjobban teljesíteni” -mondta Lázár János a hódmezővásárhelyi fideszes kampánynyitón csütörtökön. Hozzátette:

„Tudjuk, óriási a nyomás, sok a támadás február eleje óta. (...) Támad a pénzes Brüsszel, támad a megvásárolt ellenzék, támadnak a különböző Péterek is.”

„A 2024-es választások tétje, hogy háború vagy béke, marakodás vagy gyarapodás,” mondta. Lázár szerint ennyire „egyszerű”, ha 2024-ben a „Fidesz nyer a városban és az országban, akkor béke lesz a városban és az országban, és pénz lesz a városban és az országban.” A rendezvényen a Fidesz bejelentette:

ahogy 2019-ben, úgy idén is Grezsa Istvánt indítja Márki-Zay Péter ellen a Fidesz Hódmezővásárhelyen. Grezsa legutóbb függetlenként, de a Fidesz támogatásával indult, 42,7 százalékot ért el, Márki-Zay 57,3 százalékkal nyert.

Grezsa 1998 óta önkormányzati képviselő Hódmezővásárhelyen, a Fideszbe 2010-ben lépett be, négy évvel később Lázár a határon átnyúló beruházások ellenőrzéséért felelős miniszteri biztossá nevezte ki.

2015 és 2020 között Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének és összehangolt fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért felelős kormánybiztosa volt.