Kicsit megkavarodtak Orbán Facebook-oldalának kezelői és rossz videót posztoltak

humor
április 14., 18:02

Vasárnap este fél hétkor Orbán Viktor Facebook-oldalán megjelent egy kép, ami szerint hamarosan bejelent valamit a miniszterelnök nyilvánvalóan az izraeli válsággal kapcsolatban.

link Forrás

A hozzánk hasonló szerkesztőségek ügyeletes újságírói azóta percenként frissítik az oldalt, hogy minél hamarabb számolhassanak be a fejleményekről. Még az is lehet, hogy a történések miatt újra meg kell hosszabbítani a háborús vészhelyzetet.

Így vettük észre, hogy ki is került egy friss videó 19.45 körül. Ám mintha már láttuk volna ezeket a képsorokat.

A vasárnap este frissen posztolt videón Orbán Viktor Marokkóban látható. Csakhogy ez egy kétnapos anyag.
photo_camera A vasárnap este frissen posztolt videón Orbán Viktor Marokkóban látható. Csakhogy ezt az anyagot szombaton már láttuk.

Az történt, hogy az oldal kezelői – feltehetően véletlenül – egy szombati videót publikáltak újra, azt, amely a Kereszténydemokrata Internacionálé csúcstalálkozóján készült Marokkóban(!!!). Ez az:

link Forrás

Időközben kiköszörülték a csorbát és megtalálták az aktuális fájlt is. A duplikált anyagot törölték, a beharangozott videót pedig közzétették. Ez egy perces és arról van szó benne, hogy az iráni támadás semmi jót nem ígér. Valójában pedig arról szól, hogy a mostanában furcsa mód kevesebbet kommunikáló miniszterelnök kiváló alkalomnak találta a többezer kilométerre zajló konfliktust arra, hogy a kompetencia látszatát keltse.

link Forrás