„Ha most dönthetnék újra, akkor a pénzosztás részét már nem csinálnám”

bulvár
április 16., 15:19

„Nyilván vannak felvételek, amin az látszik, hogy egymást kapkodva az ezresekért ugrálnak, de szeretném kiemelni, hogy ez nem teljesen az ezerforintosokról szólt. Sokan kiforgatják ezt a helyzetet, hogy ezer forintot dobáltunk le az embereknek, de nem, mi oda akartuk adni, de nem tudtunk beférkőzni közéjük, ezért úgy döntöttünk, hogy fentről dobjuk le” – mondta az Indexnek Szépréthy Roland, aki az egyik főszereplője volt annak a szombati pénzszórásnak, amin több száz tizenéves vett részt Budapest közepén. Azokra a kritikákra, amik szerint megalázta a gyerekeket, hogy ezreseket dobált nekik, azt felelte, hogy

„mindennek két oldala van, lehet, hogy igazuk van. Nekem nem az volt a célom, hogy mindenki kapjon egy kicsit, nem is feltétlenül a pénzt, hanem, hogy ez egy esemény volt, hogy ennyi ember egy helyen. Megalkottunk egy mesét, hogy igenis vannak olyan helyzetek, mikor pénz hullik az égből.”

link Forrás

„Hogyha most dönthetnék újra, akkor a pénzosztás részét már nem csinálnám. (…) Az összejövetelt igen, annak volt egy jó közösségépítő hangulata: énekeltek az emberek, az tök király dolog volt, de ahogy mondtam, a pénzosztás részét kivenném ebből”

– mondta az esemény másik arca, Diller Kevin.