18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

„Undorodom magamtól” – mondja Sean „Diddy” Combs, miután előkerült egy felvétel, amin bestiális módon bántalmazza volt barátnőjét

erőszak
május 19., 18:52
Sean Combs 2023 szeptemberében Newarkban
photo_camera Sean Combs 2023 szeptemberében Newarkban Fotó: ANGELA WEISS/AFP

Elnézést kért Sean „Diddy” Combs azok után, hogy a CNN pénteken nyilvánosságra hozott egy biztonsági kamerák felvételeiből összevágott rövid videót, amin az látható, hogy a híres rapper brutálisan bántalmazza akkori barátnőjét, Casandra Venturát egy Los Angeles-i szálloda folyosóján.

Combs az Instagram oldalán egy videóban azt mondta, vállalja a felelősséget mindazért, ami a felvételen látszik. A videón elég sok minden látszik, olyannyira, hogy azt csak erős idegzetű nézőinknek ajánljuk.

Combs kiszalad a szobájából, egy dereka köré tekert törülközőben, előbb izomból tarkón ragadja a liftre váró nőt, földhöz vágja, ott kétszer is tiszta erőből belerúg, majd ruhájánál fogva vonszolni kezdi. A második részleten azt látszik, hogy egy székben ülve tárgyakat (vázákat) dobál a nő irányába.

A jelenetek tökéletesen egyeznek azzal, ahogyan azok egy Ventura által tett feljelentésben, a nő vallomásaként, szerepeltek.

„Undorodtam magamtól akkor, amikor ezt tettem. És undorodom most is” – mondja a videóban az egykori rapper.

Ventura elmenekült az eset után, de annyira rettegett a bosszútól, hogy aztán visszatért a szállodába, és bocsánatot kért a férfitől.

Combs 50 ezer dollárt fizetett a felvételekért a szállodának. A feljelentésben szerepelt az is, hogy Combs kilenc éven át abúzálta testileg és lelkileg. Végül peren kívül tavaly novemberben a felek megegyeztek.

Nem ő volt Combs egyetlen áldozata, még 3 nő és 1 férfi vallott arról, hogyan bántalmazta őket a rapper. (BBC)

Kiemelt videóink