Magyar Péter a Hősök terére hívta híveit a választás véghajrájában - Percről percre tudósításunk

  • A Hősök terére hirdetett kampányzáró tüntetést Magyar Péter és a Tisza Párt június 8-ra.
  • A párt az EP-választásra mozgósít, de fővárosi listát is állított.
  • Adódik az összehasonlítás: mit tud Magyar formációja a Békemenethez képest, ami egy héttel ezelőtt a Margitszigeten demonstrált erőt?
  • Percről percre követjük az eseményeket.
38 poszt
Időrend
június 08., 16:33

Vége Magyar beszédének

Kicsit túllógott az egy órán.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor/444

A végén pedig levonulásként Magyar leborította a színpad szélén álló óriásdominót is.

A vége utáni vége pedig a Kossuth nóta közös éneklése.

június 08., 16:31

Magyar: Lépésről lépésre

Magyar arra kéri a híveit, hogy fogják meg és emeljék fel egymás kezét. Arra kéri őket, kössenek egy új szövetséget, indítanak el egy új honfoglalást, valódi rendszerváltást. Lépésről lépésre, tégláról téglára veszik vissza Magyarországot.

június 08., 16:29

Magyar: Legyetek aktívak az online térben!

Egy olyan országot épít, ahol mindegy, hogy a kisebbséghez vagy többséghez tartozik valaki. Mindenki azt csinál, amit akar, egészen addig, amíg másoknak ezzel nem árt.

Óriási munkát végeztek, nagyon hálás az önkénteseknek, nélkülük nem tartanának itt. Külön köszöni a megszámlálhatatlan imát vagy a reggeliket, vacsorákat. Vasárnap este 7 óráig senki se lankadjon, használják ki az utolsó órákat. Csak együtt tudják új irányba fordítani az országot. Az online térben legyenek minden eddiginél aktívabbak, posztoljanak sokat. Ha így tesznek, sikerülni fog. A következő választáson a Tisza párt lesz a NER kihívója.

június 08., 16:26

Jó tanács: fel kell állni a fotelből

Holnapra néhány jó tanácsot is ad, például:

  • legyünk erősek,
  • verjünk vissza minden befolyásolási kísérletet,
  • ne fogadjunk el előre kitöltött szavazólapot.

Szavazzon mindenki meggyőződése szerint. Ne féljetek - mondja.

Fel kell állni a fotelből, felnézni az égre, nagyot sóhajtani, és azt mondani, most mi jövünk.

Mindenki szánjon holnap egy órát a hazájára - mobilizál Magyar. Most is figyelnek minket, mutassuk meg, mekkora erő van bennünk - mondja, majd azt skandáltatja a tömeggel: Árad a Tisza.

Aztán orvost kér.

Jegyezzétek meg, ez egy nagyszerű ország - folytatja. Mosolyogjatok, mert a változás elkezdődött, mondja, majd maratonba oltott gátfutásként jellemzi a helyzetet.

június 08., 16:20

Haza kell hozni a külföldre vándorolt magyarokat

Magyar szerint ma minden második 18 éves azon gondolkozik, hogy elhagyja Magyarországot. Emellett több tízezren már ki is költöztek külföldre. A Tisza Párt azt ígéri, hogy komplex hazaváró programjával ennek a trendnek a megfordításán dolgozik majd. „Gyertek haza!” - skandálja a tömeg.

Magyar arra kéri mindkét politikai oldalt, hogy álljon meg egy pillanatra, és gondolja meg, mire van szüksége ennek az országnak. Holnap pedig szavazzon mindenki a Tisza Pártra.

június 08., 16:18

Azahriah és Mátyás király is egy platformra került

Magyar immár negyven perce beszél.

Azahriah pár hete azt mondta: Ha valaki két oldalról, a DK és a Fidesz részéről kapja a propagandát és a mocskolódást, onnan tudja, hogy jó úton jár, Magyar ezt is beidézi beszédébe.

"Köszi Azi" - teszi hozzá, és meg is skandáltatja a tömeget: Ria, Ria, Azahria.

Majd áttér a generációváltás témájára: a kormánypárt elkorcsosult, elöregedett, megfáradt, mondja. Az emberek meg változást akarnak.

Meghalt Mátyás király, oda az igazság, de mi új igazságot akarunk - vesz aztán éles kanyart, és vagyonosodási vizsgálatot ígér minden politikus esetében

Meghirdetik az ország legátfogóbb immunitásprogramját, jeleni be, majd arról beszél, hogy sokan nem merik megosztani az ilyen információikat, mert félnek.

Aztán megint orvost kér.

Várják a bejelentéseket a gyanús vagyonosodásokkal kapcsolatban, és előkészítik őket arra az időre, amikor már nem Polt Péter dönt majd arról, ki legyen vádlott és ki ne - mondja.

Mondjon le - skandálja a tömeg.

Ha repül a nehéz kő, ki tudja, hol áll meg - szavalja Magyar Péter.

június 08., 16:13

Minimálnyudíj, bérlakásépítési program, KATA-visszavezetés - Magyar végtelenítve sorolja az ígéreteit

Magyar azt mondja, hazánk az egyetlen kincsünk, amit a szüleinktől és nagyszüleinktől örökeltünk. Azzal a feladatattal, hogy továbbadjuk a gyermekeinknek. Szerinte bolond, aki hagyja, hogy kiforgassák ebből az örökségből. Nem fogják hagyni.

Azt ígéri, a Tisza Párt olyan országot épít majd, ahol a magyar emberek mondják meg, ki legyen a köztársasági elnök. Emellett bevezetik a minimálnyugdíjat, és bérlakásépítési programot indítanak, hogy a fiataloknak ne kelljen elhagyni az országot. Leállítják a gazdasági migránsok betelepítését, és megreformálják az agrárpolitikát. Nem fogják hagyni, hogy „a korrupt hatalom végképp összeszerelő-üzemmé silányítsa Magyarországot”.

Magyar azt mondja, a Tisza Párt az ország energiafüggetlenségéért dolgozik majd, és támogatni fogja a kis- és középvállalkozások fejlődését. Fellendítik a hazai építőipart, visszahozzák a KATA-adózást. Megállítják a közpénzmilliárdok ellopását.

Magyar szerint ezt a jobb országot csak együtt lehet felépíteni. Holnap megtudják, hol tartanak. De utána is gőzerővel fognak dolgozni, hogy bebizonyítsák, a Fidesznél különbbül tudják vezetni az országot.

június 08., 16:08

Orbán, a hurkatolvaj és a befőttek befőttjellege

Kérdezi: akarjuk-e, hogy egy család kezében legyen a fél ország? A gyermekeinket rémisztő propagandával fenyegessék? A fiataloknak el kelljen hagyniuk az országot a boldogulásához? Lerohadjanak a kórházak, elüldözzék a kormányunkat, legkorruptabb ország legyünk az unióban? Stb.

Mindegyik kérdésre NEM a válasz, a tömeg lelkesen kiabálja is.

De ha nem akarják, akkor szavazzanak a Tiszára - ajánlja Magyar, nagy tapsot kap.

A tömeg előtt megfogadja, hogy számonkérhetően, tisztán, becsületesen teljesíti ezeket az ígéreteket: bevezetik az eurót, csatlakoznak az Európai Ügyészséghez, hazahozzák az eu-s ezermilliárdokat.

Elég volt az urambátyám világból - mondja Magyar.

Elég volt - skandálja a tömeg.

Magyar ezután új képet fest a miniszterelnökről, aki vendégségbe érkezik disznóvágás idején, nagy mosollyal az arcán. Aztán teletölti a táskáját kolbásszal, hurkával, kolbásszal.

"Milyen vendég az ilyen? Gondoljatok bele. Ti beengednétek a házatokba?" NEM - válaszolja a tömeg.

Még a végén fülöp-szigeteki vagy vietnámi munkásokat telepít a házatokba, a lánya nevére íratja a fürdőszobátokat, a spájzban a befőttek elvesztik befőttjellegüket az oligarchái miatt - sokkolja érzékletes hasonlatokkal Magyar a tömeget. Ebből elég volt, mondja.

A házunk, a hazánk a miénk - zárja le végre ezt a gondolatkört.

június 08., 16:00

Mégis kit szeret ez a hatalom? A magyarokat biztosan nem

Magyar szerint ebben a hazában „nem utcai harcosokra, berozsdásodott terminátorokra van szükség, hanem tisztességes emberekre”. Felteszi a kérdést, hogy mégis kit szeret ez a hatalom.

A magyarokat szerinte biztosan nem. Különben segített volna az ápolóknak és orvosoknak a koronavírus-járvány alatt, és nem tette volna Magyarországot a keleti államok játékszerévé. A hatalom ehelyett azt szereti, ha gyűlöletet kelthet, és a zavarosban halászhat.

Magyar azt mondja, a Kárpátok alatt nincsenek csodalámpások. Így nem lehet mit megdörzsölni, hogy valaki gázszerelőből az ország leggazdagabb embere lehessen. Magyar szerint a szemfényvesztés ideje lejárt. Eddig, és ne tovább.

június 08., 15:57

Élhető Magyarország építésére kötöttek szövetséget

Mi egy élhető Magyarország építésére kötünk szövetséget - mondja Magyar, majd megint az oktatás és az egészségügy megújítását hozza fel példaként. A gyermekeink és az unokáink jövője érdekében komolyan vesszük a természetvédelem kérdését - fogalmaz.

40 nap alatt majd 200 beszédet mondott mindenféle helyeket - sorolja újfent, mi mindent csinált, a tömeg megtapsolja: Szép volt, Peti!

Legalább 100 olyan nagygyűlésük volt, ahol azt mondták nekik, soha nem volt még akkora politikai rendezvényük, mint Magyaréké.

Megmozdult az ország, sokan külföldről jöttek haza, hogy "rendezzük végre közös dolgainkat" - összegzett.

Egyetlen plakátot sem nyomtatnak, mert nem akarnak vizuális környezetszennyezést elkövetni. Nem buszoztatnak közpénzből.

Mi a célunk? - tette fel a kérdést, majd válaszolt is rá: megszüntetni a Fidesz egyeduralmát, leváltani a kormányt, és a jog talaján álló kormányzati rendszert létrehozni.

40 ezer milliárd érkezett az uniótól, miközben milliók élnek létminimum alatt. De a világ pénze se elég nekik - mondja.

június 08., 15:53

Bár Magyar azt mondja, egyetlen forintot sem költöttek önmaguk reklámozására, ez nem igaz

A Tisza Párt ugyanis a Youtube-on fizetett hirdetésben reklámozta a mai tüntetést.