„Kapja be” - két doboz Xanaxot ajánlott Karsai Dánielnek a győri megafonos

Karsai Dániel kapja be... Azért, mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni. A Karsai Dániel annyira izél. Tehát ha annyira olyan állapotban érzi magát, vegyen be két doboz Xanaxot, oszt viszon' látásra” - mondta el véleményét Szakács István, a Megafon győri influenszere, amikor arról kérdezték a TikTokon, hogy Sulyok Tamás elutasította Karsai kérését. Az ALS-betegséggel diagnosztizált jogász azt kérte a köztársasági elnöktől, amikor az május közepén meglátogatta, hogy nyilvánosan nyilatkozzon arról: elnöki kegyelemben részesíti az embertelen szenvedésnek kitett halálos betegek életvégi döntéseinek végrehajtásában segédkezőket.

link Forrás

Ahogy azt a Lakmusz megírta, Szakács is elvégezte a Megafon képzését, és az általa megosztott kép szerint azon a májusi rendezvényen, ahol Szijjártó Péter megfeszített internetes harcot kért a megafonosoktól a kampányidőszakra.

photo_camera „A Megafon rendezvényén Szijjártó Péter tartott egy remek előadást nekünk. Bohár Dániel - Riporter barátommal pedig kértünk tőle egy közös képet! Megnyerjük az előttünk álló csatát is!”
Fotó: Szakács István/Facebook

Aztán pénteken Szakács elnézét kért a videó miatt, azt mondta a kijelentése helytelen volt. A történteket azzal magyarázta, hogy az élőjébe bejövő baloldaliak fél órán keresztül provokálták: „Folyamatosan próbáltak hergelni a témában. És volt egy pont, én is emberből vagyok, amikor nyersen fogalmaztam, de utána ezt az állításomat visszavontam, és ott még az élő adásban még elnézést is kértem érte.” Újra elmondta, hogy az életről csak Istennek van joga dönteni, majd arról bezsélt, hogy ha hasonló helyzetbe kerülne, bevenne 2 levél Xanaxot.

Kiemelt videóink