Szöllősi Györgyi lett az ATV Egyenes beszéd című műsorának megbízott főszerkesztője

Média
június 17., 08:58

A Média1 azt írja: Hazafi Zsolt, az ATV Egyenes beszéd című műsorának eddigi főszerkesztője az atv.hu főszerkesztő-helyettese lett, az Egyenes beszéd szerkesztőségének éléről távozott, Szöllősi Györgyi pedig megbízott főszerkesztőként szerepel egy ideje az Egyenes beszéd stáblistájának élén.

Visszanézték az Egyenes beszéd elmúlt napokban sugárzott adásaiból június 10-ig elérhető nyilvános archívumot is, és azt tapasztalták, hogy ezen adások végén már minden esetben Szöllősi Györgyi neve szerepelt mint megbízott főszerkesztő.

Ez már csak azért is érdemi információ, mert ezek szerint az ominózus június 10-i adásnak is ő volt a megbízott főszerkesztője, amelynek az lett a vége, hogy Magyar Péter 2 perc után kivonult a stúdióból (miután Rónai Egon szembesítette azzal, hogy Magyar állításával ellentétben hívták a csatorna műsoraiba).

photo_camera Szöllősi Györgyi Fotó: Szöllősi Györgyi/Facebook

A Média1 megkereste az ATV-t is, ahonnan azt a választ kapták:

„Megerősítettük az atv.hu-t, még inkább politikai hírfokuszúvá tettük, így szükség lett még egy közéletben jártas szakemberre. Az Egyenes beszéd akkori főszerkesztője, Hazafi Zsolt átkerült a hírportálhoz. Az Egyenes beszéd megbízott főszerkesztője ekkor Szöllősi Györgyi lett, akivel a csatorna abban állapodott meg, hogy június végéig tölti be ezt a pozíciót. A végleges főszerkesztő személyéről a következő két hétben hozza meg a vezetőség a döntést.” *

Szöllősi Györgyiről legutóbb akkor írtunk, amikor az ATV Voks című műsorában kérdezte Márki-Zay Pétert, aki az interjú egy pontján eszmefuttatásba kezdett arról, hogy

„a Fidesz visszatalált liberális gyökereihez. Ünnepeljük meg azt, hogy most először a Fidesz egy nyíltan meleg főpolgármester-jelöltet támogat.”

Márki-Zay ezt egy kicsit még ragozta, mire Szöllősi Györgyinek sikerült annyit közbevetnie:

„Valószínűleg nem ez volt a legfontosabb szempont, vagy ezt nem tudjuk... De menjünk tovább.”

FRISSÍTÉS, 12:27

*Az ATV cikkünk megjelenése után jelezte, hogy Szöllősi Györgyi már hónapok óta az Egyenes beszéd megbízott főszerkesztője.

Kiemelt videóink