Olyan kevesen mentek el a koncertre, hogy Szandi ki sem szállt a kocsiból

bulvár
június 20., 18:17

Madaron, egy magyarlakta szlovák településen lépett volna fel múlt szombaton Szandi, csakhogy a koncert elmaradt – írja a Blikk.

Az egyik szervező a lapnak azt mondta, Szandi és férje, Bogdán Csaba megérkezett, majd arra hivatkozva, hogy kevesen vannak, az énekesnő még a kocsiból sem volt hajlandó kiszállni. Átvette az 1500 eurós (570 ezer forintos) gázsit és távozott.

Szandi arra hivatkozott, hogy a szerződés szerint 50 fő alatt nem ad koncertet, de a szervező szerint igazolni tudják, hogy 60 jegyet adtak el a helyszínen, és az ott lévő 40-50 önkéntes is megnézte volna a fellépést.

„Igaz, hogy elszórva volt a közönség, de ha a művésznő a színpadra lépett volna, biztos mindenki odamegy nézni őt, hiszen van, aki csak miatta jött el. Beismerem, kezdők vagyunk, nem csináltunk még ilyen rendezvényt, így voltak hibák, de a technikai feltételeket biztosítottuk.”

Elmondása szerint kérlelték Szandit, hogy legalább 3-4 dalt énekeljen el, de hajthatatlan volt.

A lap elérte Szandit és Bogdán Csabát is, akik azt mondták, fél 10-kor értek a helyszínre, de csak 8 embert láttak a színpad előtt, és még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében. Bogdán arról beszélt, ha ott lett volna 50 ember, gond nélkül leadják a koncertet, de

„ilyen megalázó helyzetbe nem lehet hozni egy előadót.”

Bogdán szerint ők próbáltak együttműködni, vártak fél órát, hátha még jönnek emberek, de miután „a szervezők részéről semmilyen ötlet nem volt, csalódottan és szomorúan távoztak.”

Szandi megerősítette, hogy nem szállt ki a kocsiból, mert „nem nagyon volt hova”, egy nagy focipályán volt egy színpad kivilágítva. „A szervező hölgy nagyon együttműködő volt, mondta, hogy tökéletesen megérti, hogy így nem állok színpadra, majd sűrűn elnézést kért, a könnyeivel küszködve. Meg is sajnáltam őt, még a kezét is megszorítottam. Könyörgésről azonban szó sem volt.”

Megerősítették, hogy a gázsit eltették, hiszen nem miattuk maradt el a koncert, de az összeg nem volt 1500 euró. Azzal sem voltak tisztában, hogy ez egy jótékonysági rendezvény volt (egy háromgyerekes madari édesanyának gyűjtenek), ezért azt ígérték, visszautalják a pénzt.

Kiemelt videóink