Magyar Péter balhéba keveredett egy buliban csütörtök este

POLITIKA
június 21., 12:43

A 444 szerkesztőségéhez is eljutottak azok az információk, melyek szerint csütörtök este Magyar Péter az Ötkertben bulizott, ahol észrevette, hogy egy férfi videót készít róla. Erre Magyar odament a férfihoz és elvette a telefonját, amiből dulakodás lett.

Miután péntek délután a kormánymédia írni kezdett az esetről, Magyar Péter az oldalán így emlékezett vissza a történtekre: „A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt. Hiába kértük, hogy hagyja abba és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést. Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat.”

Az esetről egy rövid videó is megjelent, ezen annyi látszik, hogy a szórakozóhely biztonsági emberei kivezetnek egy férfit, miközben egyikük hátulról átfogja a nyakát.

link Forrás

Magyar Péter a posztját azzal zárta: „Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.” Az estéről Magyar Péter péntek reggel kitett egy posztot, amit aztán törölt:

Megkeresésünkre a rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy egy péntek hajnali bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást.

Kiemelt videóink