A South Park alkotói is csillagot kapnak Hollywoodban

bulvár
június 25., 09:45

Harminchat híresség, köztük Jane Fonda, Jessica Chastain, Colin Farrell, a Depeche Mode és a Green Day tagjai mellett a South Park alkotói is csillagot kapnak a hollywoodi Hírességek sétányán jövőre.

A zenészek, színészek mellett a díjazásban olyanok is részesülhetnek, akik televíziós tevékenységük miatt érdemelték ki azt: a sorozat két szülőatyját, Trey Parkert és Matt Stone-t kettős ceremónia keretében tüntetik ki.

A South Park a leghosszabb ideje őrzi a legnépszerűbb rajzfilm státuszát, egyebek mellett azért, mert nem követte el több ikonikus sorozat, például a Simpson család hibáit, teljes mértékben releváns tudott maradni.

link Forrás

Az alkotópáros 1999-es South Park-filmjét Oscar-díjra is jelölték szatirikus címzenéje, a Blame Canada miatt, ami arra buzdította a szülőket, hogy Kanadát hibáztassák a káromkodó-elhízott gyerekek és a popkultúra káros hatásai miatt. Parker és Stone női ruhában, be-LSD-zve mentek el az Oscar-gálára. Végül Phil Collins javára veszítettek, ami Parker szerint „különösen borzalmassá” tette a vereséget.

Az idén beiktatottak legfiatalabbika a harminckilenc éves énekesnő, Fantasia, a legidősebb a százegy éves Toni Vaz színésznő, aktivista, Hollywood első fekete kaszkadőre. A szervezők posztumusz csillaggal emlékeznek meg a 2016-ban elhunyt Prince-ről is.

A hírességeknek két évük van átadóünnepséget tartani, ezután a csillaguk „felszabadul”. A ceremóniákat általában tíz nappal korábban jelentik be a hivatalos weboldalon. (Billboard, 24.hu)

Kiemelt videóink