Eltűnt egy 19 éves srác Tenerifén, és az internet népe (megint) totálisan megőrült

bűnügy
június 27., 19:01

2024. június 17-én hajnalban eltűnt Jay Slater, 19 éves angol kőműves tanonc Tenerifén. A Lancashire-ből származó fiatal srác egy spanyol zenei fesztiválon vett részt két barátjával, majd lekéste a szállása felé tartó buszt, és 11 órát gyalogolt, hogy hazaérjen. Ami viszont nem történt meg.

Az utolsó hivatalos információ, amit tudni lehet az esettel kapcsolatban, az az, hogy még eltűnése előtt, a bulit követő reggelen felhívta egy Lucy nevű barátját, aki szintén ott volt a fesztiválon, de hamarabb távozott. Jay a hívás során elmondta, hogy a telefonja akkumulátora 1 százalékra merült, szomjas, eltévedt, és elvágta a lábát egy kaktusz.

Közel két hete keresik a spanyol hatóságok, a helyi rendőrség, a tűzoltóság és a polgári védelem munkatársai és önkéntesei kutyákkal, drónokkal és helikopterekkel fésülik át a hegyi terepet, hogy megtalálják.

Hegyi mentők keresik Jay Slatert Tenerifén 2024. június 19-én.
photo_camera Hegyi mentők keresik Jay Slatert Tenerifén 2024. június 19-én. Fotó: James Manning/PA Images via Reuters Connect

Ám miközben a hatóságok Tenerifén emberfeletti erőket mozgósítva keresik Jay Slatert, több mint 3000 kilométerre onnan, Angliában is kitört a keresési láz.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.