A Tenerifén eltűnt fiú édesanyja leírhatatlannak nevezte a fájdalmat, amit átélnek

külföld
július 03., 09:07

Megszólalt a tenerifei nyaralás közben eltűnt 19 éves fiú édesanyja, azt mondta, szavakkal nem lehet leírni azt a „fájdalmat és kínt”, amelyet családja átél.

2024. június 17-én hajnalban eltűnt Jay Slater, 19 éves angol kőműves tanonc Tenerifén. A Lancashire-ből származó fiatal srác egy spanyol zenei fesztiválon vett részt két barátjával, majd lekéste a szállása felé tartó buszt, és 11 órát gyalogolt, hogy hazaérjen. Ami viszont nem történt meg. Hiába kérték még szombaton az új önkéntesek csatlakozását a tenerifei hatóságok Jay Slater kereséséhez, vasárnap megerősítették, hogy a keresés véget ért, de az ügyet nyitva hagyták.

Az anya, Debbie Duncan közleményében azt írta, hogy csak meg szeretnék találni a fiút, és aljasnak nevezte az interneten keringő összeesküvés elméleteket a fiú eltűnésével kapcsolatban.

Az anya a fiát egy normális fiatalemberként írta le, aki harmadik éve végzett gyakornoki programot, és rengeteg barátja volt.

„Szavakkal nem lehet leírni azt a fájdalmat és kínt, amit átélünk. Ő a mi gyönyörű fiúnk, akinek az egész élete előtte áll, és mi csak meg akarjuk találni” - mondta.

Bár a nagy keresési akció véget ért, a család és a spanyol hatóságok továbbra is keresik a fiút. (Guardian)