Szegycsonttörés, izomhúzódások, agyrázkódás, sérv – sorolta sérüléseit az Árpád hídi balesetben érintett taxis

belföld
július 09., 06:24

Már kikerült az intenzív osztályról, de továbbra is kórházban kezelik és oxigénmaszkot kell viselnie a taxisnak, aki az Árpád hídon csapódott bele egy lopott taxival épp frontálisan ütköző Suzuki hátuljába. „Szegycsonttörés, sérv a belső szerveim melletti rekeszben, a lábamban izomhúzódások, agyrázkódás és jó néhány seb, heg, valamint karcolás a testemen mindenhol” – sorolta sérüléseit a férfi a Blikknek adott interjújában.

A férfi elmesélte, hogy a baleset után utasai kiszálltak, ő maga viszont beszorult, ezért ki kellett vágni a taxiból. „A baleset előtti öt perc teljesen kiesett, csak a becsapódás pillanata van meg, ahogy rám repül a Suzuki. A kiérkező mentős hangját nem felejtem el, hallottam, hogy azt mondta, »három halottunk van«. Szörnyű pillanatok voltak, fogalmam sem volt, kiről, kikről beszél. Elkezdtem mozgolódni, de nagyon be voltam szorulva” – mondta a taxis, aki röviddel a baleset után elájult, és csak a kórházban tért magához.

Múlt hét csütörtökön három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek. A tragédiát egy taxitolvaj okozta, aki a menetiránnyal szemben hajtott fel a hídra. A taxit vezető 43 éves férfi, valamint egy, a Suzukiban ülő 34 éves férfi és 32 éves nő meghalt. Az Árpád hídi tragédiát okozó férfit a rendőrség már a baleset reggelén előállította.