Dobott egy hátraszaltót a gulyáslevestől a Budapesten őrjöngő IShowSpeed, az ugató Youtuber

INTERNET
július 16., 20:19
link Forrás

Este 8 óra előtt a Széna téren jelent meg az amerikai sztár, IShowSpeed (Darren Watkins Jr.), aki éppen európai turnén van: váratlanul felbukkan különböző országokban, ahol aztán testőrök gyűrűjében őrjöng az utcán a helyi rajongóival. Az élő videóját – aminek már az elején megugatott egy kutyát – volt, hogy egyszerre több mint 150 ezren is nézték:

link Forrás

Ugatás Budán

A Mammut előtt a rajongói egy csomag Negróval várták, és elsőként a „bazdmeg” és a „kurva” szavakat tanították meg a Speed 7 feliratú magyar mezes sztárnak (a 7-es szám oka, hogy Cristiano Ronaldo nagy rajongója).

link Forrás

Speed ezután parfümöt vett egy büdösnek nevezett gyereknek a Mammutban.

link Forrás

De aminél 2024-ebb már nem lesz: valaki Mobilfox-tokot akart neki eladni.

A pláza biztonsági őrei próbálták kezelni az elharapózó helyzetet, a videózókra rá is szóltak, így mindenki ki is pucolt onnan, hogy aztán IShowSpeed az egyre bővülő követőinek ugatása közepette beszálljon a kocsijába, és felmenjen a várba.

photo_camera Fotó: Kristóf Balázs/444

A várban Trunk „Dablty” Tamás senior sneakerhead lepte meg egy ajándékkal. Egy fiatal fiú azt magyarázta, hogy Mongóliából jött idáig, hogy találkozzon Speeddel. Többen szelfiztek vele, aztán megint autóba pattant, rágót tesztelve.

photo_camera Fotó: IShowSpeed/Youtube

Ezután Speed egy Azahriah-dalt hallgatott meg a kocsiban, és 7/10-re értékelte, majd Danika House-t hallgatott, így:

photo_camera Fotó: IShowSpeed/Youtube

A következő szám a Bitto Duó Nekem ez így jó című száma volt, de ez sem tetszett neki, majd megérkezett Pestre.

IShowSpeed megjelent Pesten

Speednek a Bazilikánál a rajongói – akik között jópáran láthatóan nincsenek 18 évesek – mindenféle valutákat (1000 forint, amerikai dollár, orosz pénz stb.) tömködtek a kezébe, majd kiakadt, hogy túl sok ajándékot adtak neki, és elkezdett ordítani, hogy kussoljon mindenki, és álljanak messzebb, mert túl sok izzadt here van körülötte. Miután Norvégiában rossz élményei voltak, azt kérte, ne legyenek olyanok, mint Norvégia, és egyre idegesebben küldte el a ráugató fiatalokat.

Egy deszkás srácot felszólított, hogy csináljon egy kickflipet, de nem sikerült, majd egy kisgyerek mondta, hogy tud jobbat is, de neki sem ment. Mindkettejüket kigúnyolta.

Speed ezután a Fővám térre hajtatott, ahol némi éneklés után közölte, hogy elfáradt, de újra erőre kapott, amikor táncolni kezdett egy étterem teraszán cigányzenére.

photo_camera Fotó: IShowSpeed/Youtube
photo_camera Fotó: IShowSpeed/Youtube

Miután leült rendelni egy gulyást, fiatalok Messit kezdték éltetni, amin Speed kiborult, hiszen Ronaldo-rajongó. Ekkor is kapott némi forintot az éttermen kívül gyülekező 100 fős tömegtől.

photo_camera Fotó: Kristóf Balázs/444

Speed megígérte, hogy ha a gulyás jó, csinál egy hátraszaltót. Aztán megkóstolta, ordított, hogy: „Gulyás!!!”, és ez történt:

link Forrás

Ugyanez képeken:

photo_camera Fotó: IShowSpeed/Youtube
photo_camera Fotó: IShowSpeed/Youtube
photo_camera Fotó: IShowSpeed/Youtube

Seed végül próbált pénzt adni a zenészeknek és az étteremnek, de Herbalife-termékkel rohanták le, és a közvetítést pont itt szakadt meg. Azért tudott adni 40 ezer forintot a zenészeknek.

Egy másik zenész, Jaber is megjelent.
photo_camera Egy másik zenész, Jaber is megjelent. Fotó: Kristóf Balázs/444

Távozás előtt egy vacsorázó asztaltársaságból bemutattak neki, amire összebalhézott velük, de megegyeztek, hogy mindenki csak vacsorázni próbált.

photo_camera Fotó: Kristóf Balázs/444

Az adás végén Speedet a testőrei kimenekítették, a kamera pedig állítólag elromlott, miután megütötte valaki, és nem tudtak vele fókuszálni, de hamar megjavították. A kapcsolat viszont közel 2 óra streamelés után megint megszakadt, már végleg.

photo_camera Fotó: Kristóf Balázs/444

Kicsoda IShowSpeed?

Napjaink egyik legnagyobb Youtube-szenzációja nemrég az albán miniszterelnök irodájában is kosarazott, de az nem valószínű, hogy a Karmelitába is bejutna.

Aznap, amikor megérkezett Budapestre, Ausztriában evett kebabot:

link Forrás

Korábban pedig ugatóversenybe keveredett egy TikTok-gnómmal Lengyelországban:

link Forrás

Ugyanott felfedezte, hogy az erősen szénsavas ásványvizet úgy hívják, hogy Mocny Gaz, ami angolul kicsit máshogy hangzik:

link Forrás

Ujjongó tömeg körében próbálta ki élete első Ikea húsgolyóját Svédországban:

link Forrás

A svéd királyi palotában rászólt az őr, hogy ne ugasson egy gyerekre, de arra hivatkozott, hogy a gyerek ugatott először:

link Forrás

Norvégiában a rajongók a haját ráncigálva cibálták és rá is ugrottak, ebben meg is sérült:

link Forrás
link Forrás

Nemrég Dancsó Péter is külön videót szentelt IShowSpeednek:

link Forrás
Kiemelt videóink