Listázták Nagykőrösön, hogy ki rakott nevetős reakciót a Trump elleni merényletkísérletről szóló posztra

belföld
július 19., 15:40

„Nagyon nem vicces!” címmel jelent meg egy cikk a nagykőrösi önkormányzati lapban, amiben a névtelen szerző név szerint felsorolja azokat – igaz, a vezetéknevük kezdőbetűit írja csak le –, akik röhögős fejjel reagáltak egy, a Donald Trump elleni merényletkísérlettel foglalkozó posztra.

A Nagykőrös, a mi káoszunk nevű, saját leírása szerint „ellenzéki csicska mémoldalon” megjelent poszt ütötte ki a szerzőnél a biztosítékot:

A listázásról szintén a mémoldal posztolt, a közzétett képen olvasható a nyomtatott Önkormányzati Hírek Nagykörős cikke. „Úgy tűnik, hogy emberek halála, sebesültek, egy merénylet sem villantja fel a STOP, ezzel nem viccelődünk gondolatot” – írja a szerző.

Nagy hagyománya van itthon a röhögőfej-üldözésnek, tavaly májusban egy ilyen szmájli miatt fenyegetett meg egy közmunkás nőt a nyírmártonfalvai polgármester. A nő húsvétkor mit sem sejtve lájkolta egy ismerőse ünnepi családi fotóját, amit a helyi hírességgé vált lombkoronasétánynál készítettek. Húsvét vasárnap este maga Filemon Mihály hívta telefonon, azzal, hogy azonnal vegye le a „röhögős fejet”.

Címlapkép: JAAP ARRIENS/NurPhoto via AFP

Kiemelt videóink