Úgy megrúgta a jászberényi karateedző egy hatéves tanítványát, hogy az bepisilt

bűnügy
július 23., 19:22

Bepisilt, úgy megrúgta az egyik hatéves tanítványát A. Tibor karateedző. Ezt a gyerek édesanyja mesélte el az RTL Híradójának. A rendőrség egyelőre garázdaság vétségével gyanúsítja a bántalmazó férfit, de vizsgálják, hogy elkövetett-e súlyosabb bűncselekményt is

Új egyesületben vagy másik jászberényi karate klubban sportolhatnak tovább azok a gyerekek, akik korábban a 7 éves kisfiút felrúgó edzőhöz jártak, mondta az RTL-nek a Magyar Karate Szövetség főtitkára. A szakági szövetség örökre eltiltotta A. Tibort, az általa vezetett egyesületet pedig kizárta soraiból. Tahon Róbert hozzátette: kivizsgálják a volt tanítványok panaszait is.

A jászberényi edző botránya azután robbant ki, hogy a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. közzétett egy videót, amin látható, ahogy az általuk üzemeltetett kalandparkban A. Tibor a futópályára vonszol egy alsó tagozatosnak tűnő kisfiút, majd ott egy lábsöpréssel úgy felrúgja, hogy a gyerek elemelkedik a földtől, majd a fejére esik. A jelenetet a többi gyerek is végignézte. A rúgás után a férfi otthagyja a földön összekuporodó gyereket.

A videó nyilvánosságra kerülése lavinát indított el: A. Tibor egyik korábbi tanítványa előállt azzal, hogy megerőszakolta őt az edző, egy korábbi tanítványa pedig azt mondta, őt is megverte. Az edző ezeket tagadja.

Kiemelt videóink