Kovács Ákos repülővel akart menni Tusványosra, de törölték a járatát, így végül buszozott

közlekedés
július 26., 13:07

Törölte a WizzAir szerda este a Budapestről Marosvásárhelyre közlekedő járatát, ezzel utazott volna Kovács Ákos és zenekara Tusványosra a június 25-i koncertjére.

„Ugyanazokat a nehézségeket éltük meg, mint bármelyik másik utas, mindannyian csúnyán megjártuk. A fapados légitársaságtól az ember nem vár ugyan sokat, de annyit talán el lehet, hogy tisztességesen elszállítsák az embert a kívánt helyszínre - mondta a Mandinernek Kovács Ákos, aki szerint órákig várakoztak a reptéren.

„Ezt még el lehet viccelni, bandáztunk, beszélgettünk. Később a késés három órára módosult. Még később mindenkit odarendeltek a kapuhoz, és amikor már ott tipródtunk, este tizenegy és fél tizenkettő között derült ki, hogy egyáltalán nem fog felszállni a gép.”

photo_camera Fotó: YouTube/Hajógyár

A lapnak azt mondta, végül kisbuszokat és autókat kellett szervezniük. „Kész csoda lesz, ha az eredetileg kiírt koncertkezdésre megérkezünk. Egyszerűen nonszensz, hogy nem lehet számolni egy szolgáltatással, amire az ember hónapokkal korábban befizetett, ráadásul az utolsó utáni pillanatig érdemi információ nélkül hagyják az utasokat.”

Kiemelt videóink