Magyar Péter: Szentkirályi Alexandra bukott főpolgármester-jelölt és gyerekes a válasza

POLITIKA
augusztus 07., 20:47

„Ahogy korábban bejelentettem, a Karácsony Gergellyel történt egyeztetésem után az összes fővárosi frakció vezetőjét megkerestem Budapest jövőbeni kormányozhatósága érdekében. Vitézy Dáviddal pénteken folytatok informális egyeztetést és rövidesen leülök a Kutyapárt képviselőjével is. Szentkirályi Alexandra bukott főpolgármester-jelölttől szokás szerint csak egy gyerekes válaszra futotta” – ezt írja Facebook-oldalán Magyar Péter azután, hogy Szentkirályi Alexandra néhány órája arról írt, megkereste őt a Tisza elnöke, de nem kíván vele tárgyalni.

link Forrás

Szentkirályi így fogalmazott korábban: „A Fidesz frakciója nem működik együtt és nem egyeztet azokkal, akik Gyurcsány Ferenc jelöltjét támogatják! Gyurcsány és Karácsony csődbe vitték a nemzet fővárosát, nem érdemelnek még egy esélyt!”

Erre reagálva Magyar azt is írta, „pont a Fidesz és a bukott óellenzék az, amely a háttérben már egyeztet a budapesti pozíciókról és üzleti érdekeltségekről”. Hozzátette: „a TISZA Párt semmilyen pozíciót nem vállal a fővárosban és csak fontos ügyek mentén hajlandó a budapestiek érdekét szolgáló előterjesztéseket támogatni. Ezt is csak akkor, ha az összes eddigi poltikai- és cégvezető menesztésére kerül Budapesten és minden pozícióra transzparens, piaci pályázat kerül kiírásra."

Kiemelt videóink