Márton Viviana: „Idén meglett az érettségi, a KRESZ és az olimpiai arany"

sport
augusztus 10., 14:58

A magyar olimpiai csapat folytatta azt a hagyományt, hogy a győzelmük estéjén beszélgetés közben hazaviszik a bajnokokat. A taekwondos Márton Vivianát elkísérte a világbajnok ikertestvére, Luana, aki az olimpiáról ugyan lemaradt, de végig ott volt mellette, együtt készültek, lelki támogatást adott neki. Elárulta azt is, hogy amikor pillanatnyi csend volt, miket kiabált be a testvérének a meccsek alatt.

Viviana elmesélte, hogyan változtatta bulivá a döntő utáni ünneplését, és azt is, hogy egymás között magyarul vagy spanyolul beszélnek-e a magyar szülőktől, de a Kanári-szigetek született és Spanyolországban élő testvérek. Annyira hasonlítanak, hogy volt, aki Luanának gratulált a döntő után.

Mi benned a leginkább magyar? "A vérem. A mama kajája. Meg az erőnlét. És hogy soha nem adjuk fel. Az az igazi magyar" - válaszolták együtt.

Soha nem fognak egymás ellen küzdeni, és bár ikrek, két különböző súlycsoportban versenyeznek, mert két aranyat akarnak nyerni.

Miben hasonlítanak? Egyszerre beszélnek és kitalálják egymás gondolatait. Különbség? Luana túlgondolós, Vivana egyáltalán nem.

Az olimpiai aranyról Viviana azt mondta, hogy annak a fele Luanáé.

link Forrás
Kiemelt videóink