Az Omonia kettős győzelemmel ejtette ki a Fehérvárt a Konferencia-liga selejtezőjéből

futball
augusztus 14., 20:11

A Fehérvár idegenbeli kudarca után a hazai visszavágón 2-0-ra kapott ki az Omoniától, így kettős vereséggel, 3-0-s összesítéssel búcsúzott a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában.

A ciprusiak az első félidőben Willy Semedo góljával szereztek vezetést, majd a hosszabbítás végén Andronikosz Kakulli tette még magabiztosabbá a sikerüket. A vendégek magyar válogatott futballistája, Lang Ádám a cserepadról nézte végig a találkozót.

Ivan Milicevic, a Fehérvár és Alioum Saidou, az Omonia játékosa a Konferencia-liga 3. selejtezőkörében játszott Fehérvár FC–Omonia visszavágó meccsen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2024. augusztus 14-én.
photo_camera Ivan Milicevic, a Fehérvár és Alioum Saidou, az Omonia játékosa a Konferencia-liga 3. selejtezőkörében játszott Fehérvár FC–Omonia visszavágó meccsen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2024. augusztus 14-én. Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Az Omoniára a horvát NK Osijek és az azeri Zira továbbjutója vár a következő, immár főtáblára kerülésért sorra kerülő negyedik selejtezőkörben, a Fehérvár pedig búcsúzott a nemzetközi porondtól.

Előző nap a Ferencváros esett ki a Bajnokok Ligája-selejtezőből. (via MTI)

Kiemelt videóink