Trump visszahozza a 2016-os kampányfőnökét

külföld
augusztus 15., 21:33

„Ahogy közelednek a választások, tovább bővítjük a kampánycsapatunkat” – jelentette be Chris LaCivita és Susie Wiles, Donald Trump kampányának vezetői, miután a CNN arról értesült, hogy visszatérhet a csapatba a 2016-os kampányfőnök, Corey Lewandowski is.

photo_camera Fotó: ANDREW HARNIK/Getty Images via AFP

A lap forrásai szerint nem úgy tűnik, mintha Trump lecserélné a mostani vezetőket, és az sem világos, hogy Lewandowski, valamint a csapatba érkező további két ember pontosan milyen feladatot kap. A jelenlegi kampányfőnökök szerint a Trump-veteránok tapasztalatai segíteni fognak Kamala Harris legyőzésében.

Lewandowski 2015 nyarától volt kampányfőnök, ám egy évvel később kirúgták, később pedig szexuális zaklatási ügye miatt teljesen leválasztották a Trump-univerzumról. Érkezése véget vet az elnökjelölt körüli felső vezetés stabil korszakának.

Az erősítés nem sokkal azután érkezik, hogy Joe Biden lemondott az elnökjelöltségéről, Kamala Harris pedig a helyére lépett, új lendületet adva a korábban eléggé enervált demokrata kampánynak. Ezzel egy időben Trump kampánya ritmust tévesztett, emiatt már a donorok is elégedetlenkednek, amiről itt írtunk bővebben.

Kiemelt videóink