„Nem azért jöttünk, hogy a szexuális együttlétet népszerűsítsük” – óvszert raktak a momentumosok a BME-gólyatábor kerítésére

SZEX
augusztus 16., 15:32

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Villamosmérnöki és Informatikai Karának gólyatáborába a frissen felvett hallgatók nem vihettek óvszert, ezért a Momentum ifjúsági tagozata „akciózott” a bodajki tábornál: óvszert raktak a kerítésre.

„Nem azért jöttünk, hogy szexuális együttlétet népszerűsítsük, hanem azért, hogyha odakerül a sor, akkor védekezzenek. Ez fontos lenne, de úgy tűnik, hogy a HÖK ezt egyáltalán nem vette figyelembe, hogy edukálja a hallgatókat” – mondta a TizenX elnökségi tagja a Facebookra feltöltött videóban. Hogy mi lett az óvszerek sorsa, nem derült ki.

A BME hallgatói képviselete csütörtökön a 444-nek azt írta, „valóban igaz, hogy a gumióvszer »a nem kívánt terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek megelőzésében kulcsszerepet játszik«, azonban a mi meglátásunk szerint a szexuális kontaktus elkerülése egy fokkal eredményesebben tölti be ugyanezt a szerepet. A gólyatáborok szervezői ezt a táborban hangsúlyozzák és fokozottan felhívják a gólyák figyelmét, hogy a tábor ideje alatt kerülendő a szexuális kontaktus.”

Kiemelt videóink