Mi történik, ha bikinibe öltöztetik egy videójáték szereplőit? Igen, pontosan az!

játék
augusztus 18., 19:45

Az emberiség jövője forog kockán: különös, hatalmas lények pusztították el a Föld lakosságának nagyját, aki életben maradt, elmenekült a világűr más pontjain található kolóniákra. Bolygónkat Eve mentheti csak meg, méghozzá a pusztító lények levadászásával. Innen indul a Stellar Blade kalandjáték, a főbb szerepekben egy kivételt leszámítva női karakterekkel – ami fontos.

Eve és társai ugyanis alapból is kifejezetten dekoratív amazonok, az egyszemélyes játékban velük lehet harcolni, márpedig harcból, gusztustalan kinézetű szörnyek gyilkolászásából akad bőven.

A Stellar Blade műfaját tekintve akció-kaland videojáték, idén áprilisban jelent meg, az első értékelések alapján a gamervilág pozitívan fogadta, bár azért átütő sikereket nem mondhatott magáénak. Azt már a megjelenés idején többen kritizálták, hogy a főszereplő, Eve kissé túl szexi, ráadásul a játék egyik fő eleme, hogy sokféle – természetesen meglehetősen lenge – ruhába lehet beöltöztetni, ami kicsit elviszi a fókuszt a Föld megmentéséről.

Aztán a tavasz nyárba fordult, Eve és társai pedig kiegészítőket kaptak, írta meg a PC Guru. A nyári frissítés új zenéket, új területeket, és igen, új öltözeteket is magába foglalt, egészen pontosan félfalatnyi bikiniket.

Az eredmény: a nyári update megjelenése után 40,14 százalékkal nőtt a játékosok száma.

Lássuk, mi inspirálta játékra a tömegeket:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.