Letartóztatták a 19 éves lányt, aki a családtagjait és járókelőket késelt meg Mosonmagyaróváron

belföld
augusztus 27., 12:59

Kedden a Győri Járásbíróság elrendelte a 19 éves lány letartóztatását, aki szombaton négy embert, köztük a családtagjait is megkéselte Mosonmagyaróváron, írja a Telex.

A lány először az otthonában konyhakéssel többször megszúrta apját és nagymamáját, majd kiment az utcára, ahol szintén megszúrt egy férfit, az ügyészség szerint előtte azt kiáltotta: „Megölhetlek?” Ezután a Fő utcán található dohánybolthoz ért, ami előtt egy másik embert késelt meg. Bement a dohányboltba, ahol állítólag fenyegetőzni kezdett, a boltos erre kirohant az üzletből, majd rázárta a lányra az ajtót, akit nem sokkal később a TEK fogott el.

Az áldozatokat kórházba szállították, édesapja súlyos, életveszélyes, nagymamája súlyos, várhatóan maradandó károsodást okozó sérülést szenvedett. A másik két sértett könnyebben sérült.

Az ügyészség szerint a fiatal szervezetében többféle kábítószert is találtak, a támadás előtti időszakban a család nem is tudta, hol van a lány, két héten át nem adott életjelet magáról, ezért az apja bejelentette az eltűnését.

A rendőrség több ember ellen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítja a lányt, de az állapotát előtte elmeorvos vizsgálja. A gyanúsított megtagadta a vallomástételt, most sem beszélt, viszont együttműködő volt.

Kiemelt videóink