Hadházy feljelentést tesz a 6500 milliárdos cég miatt

gazdaság
szeptember 03., 09:03

„Egy módon tudhatjuk meg, hogy tényleg ott van-e ez a rengeteg pénz: feljelentést teszek csalás, pénzmosás és színlelt szerződés gyanúja miatt a G7 által fellelt bizarr cégek ügyében. Nyomozza ki a NAV, mi is történt itt! Végülis ha nem rendelnek el nyomozást, az is nagyon sokat jelenthet” – írja Facebookon Hadházy Ákos, aki bejegyzését azzal indította, megnézte hogy hol lakik az a magyar vállalkozó, aki papíron gazdagabb, mint a leggazdagabb magyarok együttvéve.

Hadházy azt írja, egy cinkotai társasház egyik lakásában lakik annak, a G7 által megtalált cégnek az alapító tulajdonos/vezérigazgatója, amelyikben a mérleg szerint 6500 milliárd forintos vagyon van. Utóbbi, ahogy a független képviselő is írja, „felfoghatatlanul sok pénz, kijönne belőle ezer hatvanpusztai majorság vagy 9 kelebiai szupervasút is”. Ehhez hozzátette, hogy Mészáros Lőrinc összvagyonát 1000 milliárdra saccolják.

photo_camera Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

Hadházy szerint „két eset lehet: ez vagy valami szimpla könyvelési csalás, vagy tényleg benne van a cégben a mesés vagyon. Az előbbi a valószínűbb, utóbbi a rosszabb lehetőség, mert akkor adódik a kérdés: miből? Mondjuk vannak olyan bizniszek, amiből VALAKIK óriásit kaszálhattak, például az orosz gáz közvetítő kereskedelme”.

Kiemelt videóink