Erre még Bese Gergő atya is rázna egyet a Karmelita őrségével!

ZENE
szeptember 07., 07:46

Mit látnak szemeim, még csak hangolok, de már itt tánccol előttem Bese Gergő atya és John Travolta! De te is csatlakozhatsz.

Szombat van, bulinap, de felkelni se volt könnyű, nemhogy ébren kibírni az estig hátralévő órákat, úgyhogy nincs más megoldás, mint mostantól egész nap bulizni, akárhány óra legyen is. Mivel alvás helyett ezúttal süllőztem - de finnyás sügérfélék helyett váratlanul fogtam egy ötkilós harcsát

sőt kis híján egy húszkilós hódot is, aki beleúszott a zsinóromba, de szerencsére kigabalyodott belőle - most én magam leszek a leglelkesebb foteltáncos, különben elalszom és hipp-hopp megszűnik az Őrületesen Fontos Hírek áramlása.

Ez ráadásul igazi concept-buli. A koncepció az, hogy basszameg szeptember lett, bár az ősz az új nyár, úgyhogy mégsem basszameg, hanem szerencsére tökmindegy. Hivatalosan mégiscsak új évszak közelít, ezért próbáltam újabb buliszámok között válogatni. Mivel a New York-iak olyan fegyelmezetten buliznak, hogy amint megszólalt a második ütem, már úgy pattog és izzad mindenki, mintha a ráadásban járnánk, kezdjük a 2 manhattani DJ-ből és Shanny Wise-ból álló, őrült jó Fcukers legfrissebb, pénteki klipjével.

Fcukers UMPA

link Forrás

Ugye milyen isteni volt? És ez nem az utolsó szám volt tőlük a mai videódiszkóban!

Niko B. - Why’s this dealer

link Forrás

Az angolok se bénák, sőt Niko B. rapper egyenesen Illés Béla-kategóriájú Nagy Király. Partiba hívó friss-ropogós száma olyan jellegzetes élethelyzetet énekel, vagyis rappel meg, amibe szinte bármelyikünk belekerülhet. Na jó, én nem, meg az olvasók sem, de ki ne hallott volna olyan emberről, akinek várnia kellett az emberére. Az ilyen egzotikus témák mindig feldobják a bulizást.

Miss Bashful X DBBD- Short King Spring

link Forrás

A bulinak egy kis szex sem árt, sok meg még kevésbé. Ha már fel kell kelni szombaton délután kettő előtt, ki dobhatná fel jobban az embert Miss Bashfulnál, a berlinben élő mexikói-amerikai viccestechnó-királynőné, aki velem ellentétben egy időben pénzt is kapott azért, mert meztelenül táncolt, mégis irtó vicces csaj maradt.

Fcukers - 'Homie Don't Shake'

link Forrás

Úgy tematikusan mint emberileg ez az a pillanat, amikor elő kell rántani a Fcukers kiváló kreténhimnuszát.

Sisi x Hundred Sins - Anya Mondd Meg

link Forrás

A jó bulit onnan lehet megismerni, hogy az ember elég hamar csak motyogni képes vagy már azt se igazán. Nem olyan jól, mint Sisi, de kit érdekel az ilyesmi, amikor éppen cserben hagyják a pofaizmai?

The Doppelgangaz - Touch Grass

link Forrás

Még egy ilyen vad partiban is van ideje egy kis chillezésnek, de ennél jobban azért nem szabad túlzásba vinni.

Triola Gang - Sajó Dávid

link Forrás

Ritkák az újságírós számok, a telexesekről szólók méginkább, marha jó is lett az instant klassziukus klipje, úgyhogy pörgetem, mint Ráhel a platinatányért.

Junior Varsity - Cross the Streeet

link Forrás

Posztpunk jó reggelt kívánok! Ez szuperinklúzív buli, így a mélyeket sóhajtozók is táncolhatnak! Sőt!

Fcukers - Bon Bon

link Forrás

A buli vége előtt az ember megborzong és a nyárra gondol? A legkevésbé sem!

Loop Da loop - Hazel

link Forrás

A buli nem az ígéretek megtartásának a helye, úgyhogy pokolba az idei számokkal és ugráljunk együtt, míg el nem törik a fotel lába az intenzív bigbeateléstől!

Dub Pistols & Freestylers Featuring Natty Campbell - Soundboy Killa

link Forrás

Erre meg együtt eltakaríthatjuk a romokat, jó volt együtt, élvezetes hírnézegetést mindenkinek egész estig!

Kiemelt videóink