Bese Gergő: Minden, ami történt, nem a véletlen műve, Istennek ezzel is szándéka van

belföld
szeptember 08., 12:21

„Nagyon nehéz napokon vagyunk túl, és a neheze még csak most következik” – mondta TikTok-videójában Bese Gergő, korábbi plébános, akiről a Válasz Online írta meg, hogy egy dokumentum szerint melegpartikon vett részt és férfiakkal ápolt tartós kapcsolatokat.

photo_camera Forrás: besegergo/TikTok

A közösségi médiában aktív kormánypárti influenszer plébános köszönetet mondott azoknak, akik az elmúlt napokban kiálltak mellette. „Fáj a szívem, mert nagyon sok embert az elmúlt napok zűrzavara megbántással, fájdalommal ért. Szeretnék tőlük és mindenkitől bocsánatot kérni, ha bármivel is megbotránkoztattam, megbántottam őket” – mondta Bese.

„Tizenegy évig Gergő atyaként vittem mindenkit közelebb az Úristenhez és a boldogságos Szűzanya szeretetéhez. Most Gergőként igyekszem ugyanezt tenni, mert hiszem, hogy minden, ami történt, nem a véletlen műve” – mondta Bese, aki arra kérte követőit, hogy imádkozzanak érte, és egymásért.

Bese a botrányról szombaton azt írta, hogy hibát követett el. „Rászedtek, naivságomat kihasználták és elveszítettem a józan ítélőképességem. Vétettem az egyházzal és a közösségemmel szemben. Megszegtem a papi fogadalmam, bűnt követtem el. Elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam, akinek csalódást okoztam.”

Kiemelt videóink