„Szégyellnünk kell magunkat” – mondja Marco Rossi a németek elleni 5-0 után

futball
szeptember 08., 07:09
photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

„A második félidő miatt szégyellnünk kell magunkat. Nehéz megmondani, hogy pontosan mi történt, mert az első félidőben olykor jól csináltuk, amit elterveztünk, de persze ott is hibáztunk két-három alkalommal, és ezekből a németeknek voltak is helyzeteik” - nyilatkozta Marco Rossi a a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a németektől elszenvedett szombati 5-0-s vereség után.

A Nemzetek Ligája A divíziójának első fordulós düsseldorfi meccsén a félidőben egygólos előnyben lévő vendéglátók a szünet után további négy gólt szerezve győztek kiütéssel. A szövetségi kapitány szerint a szünet után a magyarok nagyon sok labdát adtak el, a párharcok többségét elveszítették, a hazaiak második gólja után pedig „egyszerűen eltűntünk a pályáról”.

„Mindig mondtam, hogy Németországtól ki lehet kapni. Ha nullára veszítünk, az már baj, de ha 5-0-ra, az szégyen. Az első számú felelős én vagyok, utánam pedig következnek a játékosok” - mondta.

A magyar válogatott kedden 20.45-kor játszik a bosnyákok ellen. Rossi szerint ha akkor nem tudnak megfelelően reagálni erre a helyzetre, akkor „mindenkinek el kell tűnnie a színről”. (MTI, M4Sport)

Kiemelt videóink