„Hulljon a férgese, mint a Bese atya esetében, tényleg hulljon, hulljon, hulljon!” - gyorsan megváltozott a Mandiner véleménye a lebukott sztárpapról

vallás
szeptember 11., 22:13

A március végi műsorukban a Mandiner szerzői még nagy egyetértésben szidták Bese Gergő atyával együtt Magyar Pétert. Majd miután a dunavecsei plébánosról a Válaszonline megírta, hogy a legfelsőbb kormányzati köröket is megjárt akták szererint melegpartikon vett részt, illetve tartós intim kapcsolatot ápolt más férfiakkal, a kormánypárti lapnál megváltozott az atya megítélése, és Kohán Mátyás szerdán már így beszélt róla:

„Hulljon a férgese, mint a Bese atya esetében, tényleg hulljon, hulljon, hulljon!”

Kohánnak ez onnan jutott eszébe, hogy a vele szemben ülő Orbán Balázs politikai igazgató éppen bevallotta, hogy néha támogatja Hadházy Ákos munkáját, mert ha talál egy vállalhatatlan projektet, annak utána kell menni és le kell folytatni az eljárásokat. Kohán erre kontrázott rá a férgezéssel, amire Orbán csak annyit mondott, „Pontosan, ez teljesen rendben van”.

Kohánnál még Bayer Zsolt is megengedőbb volt, aki bár haragszik a lebukott papra, de elismerte, hogy „te is csak egy ember vagy”.

Kiemelt videóink