17,5 millió forintért népszerűsítheti a Magyar Honvédséget az Ismerős Arcok

belföld
szeptember 24., 12:52

17,5 millió forintos szponzorációs szerződést kötött 2023 októberében a Honvédelmi Minisztérium alá tartozó HM Zrínyi Geoinformációs és Toborzástámogató Közhasznú Nonprofit Kft. a Hangos Szó Kft.-vel, ami a Nélküled című számért felelős Ismerős Arcok zenekar basszusgitárosáé, Galambos Nándoré és feleségéé.

Az mfor.hu azt írja, a zenekar a honvédelem, a Magyar Honvédség és a katonai hivatás népszerűsítésére végzett kommunikációs, marketing feladatokat.

photo_camera Az Ismerős arcok tagjai, Galambos Nándor és NYerges Attila, a közmédia 12. Jónak lenni jó! című műsorában, 2023. december 17-én Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

A lap szerint az összeget bő nyolc hónapra kapta a zenekar, ami idén áprilisban ingyenes koncertet tartott Fóton „a 175 éves Magyar Honvédség tiszteletére”. Májusban ugyanilyen, a látogatók számára ingyenes koncertet tartottak Dusnokon, júliusban pedig Örkényben. A Hangos Szó egyébként tavaly nettó 117 millió forint nettó értékesítést hozott össze, adózott eredménye 26,6 millió forint volt, mérlegükben osztalékról nem ejtettek szót. Tavaly a cég 20 millió, az azt megelőző két évben 25-25 millió forintos támogatást kapott az állami Szerencsejáték Zrt.-től.

A lap a zenekart és az állami céget is kereste az ügyben, de választ egyik helyről sem kapott.

Kiemelt videóink