Magyar Péter elismerte, hogy egyeztetett a lakásán Vitézy Dáviddal és Kovács Gergővel

POLITIKA
szeptember 25., 20:30

Magyar Péter az ATV-nek elismerte, hogy helytálló a 444 korábbi értesülése, miszerint pár hete leült tárgyani Kovács Gergővel, a Kutyapárt társelnökével és Vitézy Dáviddal a lakásán.

Értesülésünk szerint itt felajánlotta, hogy a Fővárosi Közgyűlésben a Tisza Párt, az LMP és Vitézy, illetve a Kutyapárt lépjen koalícióra, megszerezve a többséget, ezáltal kész helyzet elé állítva Karácsony Gergelyt. Ennek a tervnek a része, hogy Vitézy lenne Karácsony egyik új főpolgármester-helyettese.

Magyar azt mondta, csütörtökön 11:30-kor leül tárgyalni Karácsony Gergellyel arról, hogy kikből legyenek főpolgármester-helyettesek. Ahhoz most is ragaszkodik, hogy Kiss Ambrus eddigi főpolgármester-helyettest a Tisza 10 képviselője nem fogja támogatni.

Magyar Péter Vitézy Dávidot az önkormányzati választás kampányban még a Fideszhez túlzottan közel álló jelöltnek tartotta, és nem javasolta a híveinek, hogy rá szavazzanak. Korábban Vitézy a 444-nek azt állította, nem tud a Magyar Péter-féle paktumról, és arról, hogy főpolgármester-helyettesként szóba került volna a neve.

Kiemelt videóink