Rudy Giuliani lánya Kamala Harrisre szavaz

külföld
október 01., 07:33

Caroline Giuliani a Vanity Fairben megjelent cikkben részletezi, miért döntött úgy, hogy neves republikánus édesapja ellenére mégis a demokrata jelöltre szavaz majd. „Az apámat már elvette tőlem Trump. Ne hagyjuk, hogy az országunkat is elveszítsük!” – írja.

„Sajnos pontosan tudom, milyen katasztrofális lehet Trumphoz kötődni, még azok számára is, akik meg vannak győződve arról, hogy az ő oldalukon áll” – írja Giuliani, aki Kaliforniában él, filmrendező és aktivista, és régóta nem ért egyet apjával, aki New York népszerű polgármestere volt, majd Trump ügyvédjeként kínos pillanatokat szerzett magának az utóbbi években.

Rudy Giuliani
photo_camera Rudy Giuliani Fotó: Drew Angerer/AFP

„Folyamatosan azt kérdezem magamtól, hogyan térhetett vissza Amerika ide, és hogy lehet, hogy egyesek Trump újbóli megválasztását fontolgatják, mindazon károk után, amiket hivatalában és azóta is okozott. Trump rombolásának nyomai jelen vannak mindenütt körülöttünk, és összetört a szívem, amikor láttam, hogy apám is egy lett a követői közül” – írja Caroline Giuliani.

Rudy Giulianit a múlt héten végleg kizárták a jogi kamarából Washingtonban, amiért részt vett abban a kísérletben, ami Joe Biden 2020-as megválasztását próbálta támadni. Majd amikor ezért 148 millió dollárra büntették, hamis csődöt jelentett, hogy elkerülje a fizetést.

Kiemelt videóink