Megalapította médiacégét Magyar Péter öccse

belföld
október 02., 06:49

Napokkal azután, hogy kiderült, Magyar Péter testvére hírportált indít, Magyar Márton megalakította egyszemélyes médiavállalkozását Kontroll Média Szolgáltató Kft. néven. A cég főtevékenységének a hírügynökségi munkát jelölték meg – írja a hvg.

Korábban azt mondta, a Tisza Párttól függetlenül működnek majd, a médiavállalkozáshoz szükséges pénzt pedig több jelentős üzletembertől kalapozta össze. Magyar Márton szerint így biztosított, hogy egyik finanszírozó sem szólhat bele a tartalomba. Ha mégis, akkor nemet lehet mondani anélkül, hogy a működés veszélybe kerülne. Hogy kik és mekkora összeget adtak, nem részletezte.

Az új médiavállalkozás alapító tulajdonosa és ügyvezetője nemrég még egyszerre volt a testvére kampánycsapatának a tagja és a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartózó Indamedia alkalmazottja. Korábban szerkesztő-riporterként dolgozott a HírTV-ben.

2017-ben emlékezetes élő bejelentkezést hoztak össze Kálmán Olgával egy tüntetésről: az Oktogonról bejelentkező riporternek Kálmán szólt, hogy GECI feliratú táblát mutatnak mögötte a kamerának, majd az azt tartó ember vetkőzni kezdett.

link Forrás
Kiemelt videóink