A Tottenhamtől is 2-1-re kapott ki a Ferencváros az Európa-ligában

foci
október 03., 20:42

Második meccsét is elvesztette a Ferencváros az Európa-ligában, ezúttal az angol Tottenham ellen, hazai pályán. Annak ellenére tette ezt, hogy nem játszott rosszul, különösen a találkozó nyitó és záró szakaszában mentek lendületesen a zöld-fehérek, Varga Balázs gólt is fejelt a 16. percben, azt azonban nem adták meg les miatt.

A vezetést így a Tottenham szerezte meg a 23. percben, miután három hazai játékos is hiába próbált felszabadítani a hazai tizenhatosnál és azon belül. Az első félidő második és a második első felében inkább a mezőnyben futballoztak a csapatok, a végjáték aztán jobbára a Ferencvárosé volt, csakhogy a legnagyobb helyzetek is kimaradtak. Az angolok ehhez képest előbb lőttek egy kapufát, majd megszerezték a második góljukat a 86. percben.

A hazaiak ekkor sem adták fel, rohamoztak tovább, Varga a 90. percben belőtte a szépítést jelentő találatot. Az egyenlítés már nem jött össze, ugyanúgy 1-2 lett a vége, mint az első körben Brüsszelben, ahol az Anderlecht győzött. A következő meccsét október 24-én a Nizza ellen játssza a Ferencváros, ismét az Üllői úton.

photo_camera Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA
Kiemelt videóink