Nagy Feró: Hadd én döntsem már el azt, hogy kinek a seggét nyalom, ha nekem az a segg tetszik!

POLITIKA
október 11., 06:17

„Nem szeretjük azt, hogy a szexuális identitás beköltözött a politikába, mert állandóan vigyáznunk kell, ha véletlenül egy homoszexuális megjelenik. Mi jobban ki merünk mondani mindent, ráadásul nem vesztettük el a józan eszünket” - mondta Nagy Feró, az önbevallásos Fidesz-csicska a Magyar Nemzetnek.

„Azt szeretném, ha majd az uno­káim harminc-negyven évesek lesznek – a legidősebb unokám most nyolcéves –, akkor olyan vezetői legyenek Magyarországnak, mint amilyen Orbán Viktor és Szijjártó Péter, akiknek eszméletlen munkabírásuk van,”

- válaszolta arra a kérdésre, hogy milyen országot képzel el a négy unokájának. Arról, hogy „mit szólna ahhoz, ha az unokáinak vagy a dédunokái­nak a kis Mohameddel vagy Alival kellene egy iskolába járniuk”, kijelentette:

„Nagyon nem örülnék neki, mert a migránsok más kultúrából jönnek, ami nem biztos, hogy alacsonyabb rendű, de nem a miénk. (...) Az európai tapasztalatok azt mutatják – és ezt Csurka István jól mondta! –, hogy ők honfoglalók, mert a saját képükre akarják formálni a befogadó országot.”

photo_camera Fotó: Kristóf Balázs/444

Magyar Péterről nincs rossz véleménye, „mert neki ezt dobta a gép”, szerinte könnyebb azt csinálni, amit csinál, mintha elmenne „kapálni.” Arra a kérdésre, hogy tervezi-e, hogy valamilyen módon részt vesz a 2026-os kampányban, azt válaszolta, hogy

„Mindenképpen részt szeretnék venni! Vége van annak a világnak, hogy kussolunk, vagy hogy nem merjük kimondani Szijjártó Péter nevét, mert akkor rohadt fideszesek vagyunk. Hadd én döntsem már el azt, hogy kinek a seggét nyalom, ha nekem az a segg tetszik! Már nincs többé ez a „meghúzódom szép csendben és akkor jobban érvényesülök” mentalitás. Menni kell és segíteni, egy újabb kétharmadot kell csinálni!”