Nagy Ervin szerint lehet toldozni-foldozni a NER-t, de már csak idő kérdése a változás

POLITIKA
október 15., 10:15

Videóinterjút adott a Népszavának Nagy Ervin.

A tiszás színész a pártépítéssel kapcsolatban azt mondta, Rogán Antal és Kubatov Gábor „minden reggel úgy kel, hogy ma húsz embert be kell építeni a Tisza Pártba”. Emiatt nagyon leszűkül az a kör, ahonnan kiválogathatók a megfelelő emberek. Nagy élete sikerének tartja, hogy akiket bevitt a pártba, 95 százalékban bent is maradtak. Egyfajta „földalatti HR-esnek” tartja magát.

Nagy szerint az emberek szűrését segíti, hogy vannak információs források, amikből „az ember ki tudja sakkozni, hogy ki a beépített ember”. Például figyelmeztetik őket, hogy az illető apja remek üzleteket kötött Mészáros Lőrinccel.

Nagy Ervin
photo_camera Nagy Ervin Fotó: Németh Dániel/444

Nagy Kubatovék próbálkozásai ellenére is úgy gondolja, megállíthatatlan az emberek változás iránti vágya. A bennük feltörő „ősfelháborodás” artikulálódik a Tisza Pártban. „Lehet még toldozni-foltozni a jelenlegi rendszert, de a magyar nép lelkében ez a dolog már eldőlt, innentől kezdve csak idő kérdése a változás”.

Nagy arról is beszélt, hogy Magyar Pétert politikai őstehetségnek tartja. Elsősorban azért, mert amit mond, és ahogyan mondja, az lebilincseli a hallgatóságot.