A Nyerő Párosban többen nem tudták, kicsoda Karikó Katalin, de olyan is akadt, aki szerint a Mona Lisát Picasso festette

tévé
október 16., 13:36

Nem kell aggódni, még nem ért véget a gazdás társkereső, elindult viszont közben az RTL-en egy másik, hasonlóan szórakoztató műsor, a Nyerő Páros, ahol celebek és párjaik versengenek egymással Sebestyén Balázs irányítása alatt.

Az idei évadban szerepel többek között Szabó Simon színész és a Barátok közt-ből ismert Balogh Edina (akik alig egy éve jöttek össze egy TV2-s műsorban), de benne van Hujber Ferenc és párja, illetve Vajna Tímea húga és annak férje, Visváder Tamás, Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi – becsületes nevén Berki Renáta – és az új pasija, illetve több olyan pár, akiknek a nevére egy masszív bulvárfogyasztó is azonnal rákeres Google-n.

photo_camera Berki Mazsi és Kajári Zoltán Fotó: RTL

A keddi adásban „Ki vagyok?”-ot kellett játszaniuk, vagyis a párok feladata az volt, hogy elmutogassák egymásnak, kinek a fotóját látják a másik homlokára tűzve. Ezen a ponton derült ki, hogy több embernek fogalma sincs, ki az a Karikó Katalin.

Berki Mazsi, aki épp nem játszott, párja kérdésére felolvasta, hogy egy másik játékos homlokára tűzött képen Karikó Katalin neve áll, mire párja megkérdezte: „Az ki a fasz? Az egyszer odajött hozzád, nem? Egy nagyon híres ilyen izé, valami öregasszony. Divattervező vagy valami, nem?” „Nem” – válaszolta bizonytalanul Berki Mazsi. De hozzájuk hasonlóan mások is jelezték, hogy fogalmuk sincs, ki a képen látható nő.

Ezután Berki Mazsi és párja, Kajári Zoltán következtek a játékban, Berki homlokára Leonardo da Vinci képét tűzték, mire Kajári elmutogatta, hogy egy festőről van szó, sőt, még azt is sikerült párja tudtára adni, hogy a Mona Lisára gondol, de azt már nem sikerült Berki Mazsinak megválaszolnia, hogy ki festette a világ legismertebb festményét. „Nem akarok rosszat mondani. Picasso? DiCaprio? Nem tudom!”

Aki a saját érzékszerveivel szeretné mindezt átélni, az ide kattintson a videóhoz.