Hozzám képest Lázár János maga a megtestesült irgalom lenne, üzente Magyar Péternek Menczer Tamás

POLITIKA
október 19., 14:02

Frenetikus formában van ma a Fidesz kommunikációs igazgatója, már a második videót osztja meg arról a stand-up előadásról, ahol brillírozott (az elsőről itt emlékeztünk meg).

Ez a mostani is zseniális, bár kicsit szomorú, hogy nem derül ki belőle, hogyan jutott el Menczer az eszmefuttatásban ahhoz a részhez, amiben Magyar Pétert hívja találkára.

A kis filmetűd in medias res azzal nyit:

Hadd mondjam el Önöknek, hogy én nagyon várom már, hogy tudjak találkozni vele. Még jó sorom nem hozta úgy, hogy összefussunk.

Menczer gyorsan felidézi, hogy Magyar egyszer már majdnem összefutott Lázár Jánossal (a Tisza Párt elnöke vonatozni szeretett volna a közlekedési miniszterrel, aki viszont más megoldást javasolt, a randi meg végül elmaradt), majd megjegyzi, hogy „Lázár János egy kemény csávó, ez igaz.

Egyébként ez tényleg igaz, Lázár a múltkor akkorát keménykedett Vitézy Dáviddal is, hogy amiatt még a Mazsihiz alelnöke is magyarázatot várt.

Na de vissza Menczerhez, ne csábítson el minket a keménykedő Lázár képe!

„Én nagyra tartom, de Magyar Péter vonatkozásában hozzám képest Lázár János maga a megtestesült irgalom lenne.”

Menczer szerint Magyar jobban járt volna, ha mégis inkább Lázárral találkozik, mert ha egyszer összefut Menczerrel - márpedig Menczer szerint össze fognak futni egyszer -, amit ő (mármint Menczer) nagyon vár már, akkor néhány kérdést személyesen át kéne tekinteniük - mondta Menczer.

photo_camera
Fotó: Menczer Tamás/Facebook

A kommunikációs igazgató saját felmagasztalását azzal az üzenettel zárta:

„Úgyhogy várlak Peti, ezt szerettem volna csak üzenni.”

Szerencsére Magyar Péter nem szokott elugrani, ha a közösségi médiában kell üzengetni, úgyhogy minden esélyünk megvan rá, hogy ez a kissé bágyadt őszi szombat tartogat még izgalmakat. Addig is kérdés:

Ki a keményebb csávó, Lázár János vagy Menczer Tamás?

Megfejtéseket a megirom@444.hu címre várjuk.