Vasvillával szúrta szemen felesége szexkuncsaftját a püspökladányi férj

bűnügy
október 24., 11:40

A féltékenység útjai kiszámíthatatlanok: egy püspökladányi férj annak ellenére támadt rá a prostituáltként dolgozó felesége egyik ügyfelére, hogy a nő az ő tudtával és belegyezésével csinálta ezt a közös családi házukban.

A most bíróság elé álló férfi még 2022 októberében került összetűzésbe két reménybeli kuncsafttal, talán azért, mert hajnalban érkeztek a házba. Kidobta őket, de azok ketten nemsokára újra megjelentek. A férj addigra elment otthonról, de csak azért, hogy a közelből figyelje, mi történik. Az idegenek visszatérését látva dühbe gurult, de annyira, hogy nem kinyitotta a saját bejárati ajtaját, hanem a drámaiság fokozása végett egy nagy fadarabbal beszakította azt.

Ezután megöléssel fenyegette a két látogatót, majd rátámadt az egyikükre a magával hozott vasvillával, Úgy arcon döfte, hogy a vasvilla egyik ága behatolt a férfi jobb szemébe. Ezután dulakodtak, és a földön henteregve puszta kézzel is elverte az illetőt. A sértett életveszélyes sérülést szenvedett. A férj ellen az ügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken.