Borízű hang #195: Az endorsement a falra ment, Orbán Ráhel meg Tokajba [rövid verzió]

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Az előfizetők (de csak a Belső Kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt tudsz előfizetni a 444-re.

Tisztelt vidéki kollégáim! Mintha újra hallanók a pusztán a lázadt ember vad keserveit.

  • 00:57 Non-endorsement a Washington Postban és a Los Angeles Timesban. Mikor kell felmondani Washningtonban?
  • 06:52 A mainstream media bajai. Azért a magyar újságírók tökösebbek. -77 000 000 és -250 000 a Postnál. Putriba költöző szerkesztőségek.
  • 14:30 A helyes kéztechnika gyorsúszáskor. Húz a mikroörvény. Hagyjuk a lábtempót! Istók szöcskék és csónakmotorok ellen.
  • 19:33 Lance Armstrong magyar Wikipedia-oldalának legszebb részletei. Elefánty Klára. A hadügyminiszter származása. Tordai Csaba-káosz.
  • 24:10 Heltai Jenő és Molnár Ferenc üzleti érzéke. Heltai a kritikusainak. Heltai ostromnaplója.
  • 28:53 Heltai, a slágerszövegíró. Pajor Tamás a Tiktokon. Itt az ideje a Geszti-revivalnak! Az ember, aki Fox Newsra magyarosított.
  • 32:39 Birsalma bivalyvajjal, kazein nélkül. A késélezés aranykora.
  • 38:09 A szombathelyi imázsfilm. Szombathely külföldiül. SCHC és az egri skinheadek.
  • 43:04 Orbán Ráhel felvirágoztatja Tokajt. 19 prémiumétterem vendég és pincér néélkül. A világ legtöbb esze sem elég Tokajhoz. Szerencs kapuja Mogadisuban.
  • 49:09 Uj Péter feljelenti Winkler Róbertet a Magyarságvédelmi Hivatalnál.
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom