Borízű akusztik feat. Hugo Johnson: A hernyós AI pezsgőt önt a halászlébe, a tárgyak pedig meg akarnak ölni

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Minden tekintetben rendkívül rendkívüli, ünnepi különszámunk azonnal és mindenkinek ingyenes. Ez nem így szokott lenni, és a jövőben sem így lesz, hanem a szombat kora hajnalban vagy éjjel kikerülő, teljes hosszúságú adást csakis előfizetőink, közülük sem mindenki, hanem csak a drágább, Belső kör és Közösség csomagok tulajdonosai hallgathatják, míg a rövidített, ingyenes verzió kedden kerül ki. Tessenek előfizetni, és mindannyian jól járunk!

  • 00.00: Szám nélküli különszám, Márton szabadságon, a nőtlentiszti szálló viszont közel van. Podcastolni jobb, mint nem podcastolni.
  • 02.40 A Hugo Johnson-gate.
  • 07.00: Az ember óvatlanul hallgat egy kis Helloweent... A Winkler család karácsonyi szórakozása: Dimmu Borgir-számot íratnak az AI-val.
  • 08.45: Black metal a Flying Bird teaházban.
  • 10.30: A Chat GPT 6.0 már tudni fogja a heroinistát.
  • 11.30: Köldöknézés vagy önmarcangolás?
  • 14.00: Félórás halászléblokk indul. enumeráció: a szupercsapat. Kelet-európai férfiak japán késekkel. Egyoldalú élezés.
  • 20.00: Korunk fenszi hipszterhala: a ponty. MIért volt jó kádban úsztatni? Ike-dzsime Ivo-dzsimán.
  • 24.00: Paprikák, asták. Belenyalunk, mint Piedone a kokainba.
  • 29.45: Winkler megszagolja a milky oolongot.
  • 31.00: Rózsaszín Párduc-maraton, beharangozó. Stay tuned!
  • 34.30: Mindenki nézze meg a Jodorowsky Dűnéje című dokumentumfilmet! Vagy legalább olvassa el a Qubit cikkét!
  • 40.00: Vissza a halászlébe. Az évtizedes, fegyelmezett és innovatív szakmai munka gyümölcse: sikerült befogni Érsekcsanádot.
  • 44.15: Pezsgő a halászlében!
  • 47.30: Mohu app és a civilizációnk küszöbön álló összeomlása. Kalandok a Váci úti szellemteszkóban.
  • 58.00: Tizennégy gombbal állítható fűtés.
  • 60.00: Na, ki a hülye?
  • 66:00 Janagiba – a hosszú és drága japán kés, amivel a tonhalat is vágják.
  • 67.00: Karácsonyi sütemények evolúciója. Hova tűnt a kókuszkocka? A bejgli nem hülyeség. Schwabisták karácsonya.
  • 72.00: Ügyfélkapu, KAÚ, Ügyfélkapu plusz, digitális állampolgárság. Az idegrendszerpróbáló ördöglakat újabb mérföldkőhöz érkezik.
  • 75.00: Tárgyak, amelyek meg akarnak ölni.
Forrás
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #251 [hossz]: Másfél milliós kardigánban az Orczy közvécében

Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Tyúkól#57: Asszertív karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.

Diószegi-Horváth Nóra, Kun Zsuzsi
podcast

Borízű hang #249: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul [rövid verzió]

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Az emberfej ízű licsitől a legjobb kínai éttermekig Londonban

A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.

444.hu
podcast