Csütörtökütt nagy sikerrel került megrendezésre a Negyedik Borízű Hang Élő Esemény, amelynek keretében szépszámú közönség élvezhette a három népszerű előadóművész fergeteges „poénjait” a borsos jegyárak ellenére is zsúfolásig megtelt 6szín nézőterén.
Az alábbiakban szokásos módon hallgathatják/nézhetik a műsort, a következő menetrend szerint:
A fizetőfalazás után hallgathatják hangunkat a Belső kör és a Közösség előfizetői csomagok tulajdonosai. És nézhetik a videót is, ha úgy jobb nekik. Az ingyenes változat hangban egy nap múlva, videóban majd csak hétfőn.
Tessék előfizetni! Akkor, nemcsak hosszabb Borízűt hallgathatsz előbb, de a független sajtót is életben tartod.
Használati útmutatónk az előfizetős, hosszú verziók kezeléséhez mindenféle podcastalkalmazásokban.
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.