Ronaldinho lejátszotta első börtönmeccsét

börtön
2020 március 14., 12:02
comments 26

Március elején tartóztatták le Paraguayban Ronaldinhót, miután testvérével együtt hamis útlevéllel próbált belépni az országban. Azóta is börtönben van, ahol pályára lépett egy kispályás meccsen. Csapata 11 góljából ötöt szerzett, hatot előkészített.

link Forrás

A börtönfoci tétje 15 kiló füstölt disznóhús volt.

link Forrás

Ronaldinho kedden áll újra bíróság elé, abban bíznak, hogy kiengedik a börtönből. A Mirror szerint Messi 4 millió dollárért próbál segítséget szerezni a brazilnak, aki egyfajta mentora volt, amikor felkerült a katalánok nagycsapatába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.