Ronaldinho lejátszotta első börtönmeccsét

börtön
2020 március 14., 12:02
comments 26

Március elején tartóztatták le Paraguayban Ronaldinhót, miután testvérével együtt hamis útlevéllel próbált belépni az országban. Azóta is börtönben van, ahol pályára lépett egy kispályás meccsen. Csapata 11 góljából ötöt szerzett, hatot előkészített.

A börtönfoci tétje 15 kiló füstölt disznóhús volt.

Ronaldinho kedden áll újra bíróság elé, abban bíznak, hogy kiengedik a börtönből. A Mirror szerint Messi 4 millió dollárért próbál segítséget szerezni a brazilnak, aki egyfajta mentora volt, amikor felkerült a katalánok nagycsapatába. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt