A Nemzeti Sport már a ZTE-vel boronálná össze Dzsudzsák Balázst

2020 augusztus 4., kedd 8:29
23

Nem állhat túl jól Dzsudzsák Balázs klubkeresése, legalábbis erre utal, hogy a NER sportlapja, a Nemzeti Sport már az NB1 tavalyi szezonjában a hetedik helyen végző ZTE-vel is hírbe hozta az emirátusokbeli csapatától kitett játékost.

A Nemzeti Sport cikkében a legfurább, hogy egyáltalán nem derül ki, honnan veszik, hogy Dzsudzsák Zalaegerszegen folytathatja, ugyanakkor a cikk végén megpendítik, hogy nagyon jól járna a játékossal a klub. Korábban szó volt arról is, hogy Dzsudzsák a nevelőklubjánál, Debrecenben játszhat ősszel, de a frissen önkormányzati tulajdonba vett csapattal végül nem állapodtak meg.

Azt a Nemzeti Sport is elismeri, hogy nem tudni, a 33 éves játékos milyen fizikai állapotban van, hiszen hónapok óta egyedül edz, ugyanakkor a cikk szerint

„a közelmúltban kinevezett Boér Gábor vezetőedző nyilván örömmel fogadná, ha ilyen kaliberű futballista kerülne a keretébe, hiszen a fiatalok minden labdaérintéséből tanulhatnának, lendülete, személyisége pedig nagyot lendítene a csapaton.”

Hogy mennyire légből kapott lehet az egész sztori, azt azért jól jelzi, hogy Sallói István, a ZTE sportigazgatója annyit közölt a lappal, hogy óriási megtiszteltetés lenne, ha náluk játszanak Dzsudzsák, de egyelőre nem tárgyalnak a játékossal.

Ezek után zárul azzal a cikk, hogy

„Hogy aztán megvalósul-e az átigazolás, arról egyelőre nem lehet bizonyosat mondani, ellenben biztos: Dzsudzsák Balázs megszerzése a zalai futballklubot kiemelt helyzetbe hozná, a hazai mérkőzéseken és idegenben is sokkal többen követnék figyelemmel a Zalaegerszeg találkozóit.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt