Patrice Evra skót szoknyában, dudálva és műseggel állt ki a skót válogatott mellett

foci-eb
2021 június 12., 11:48

2021 váratlan focis hőse eddig egyértelműen Patrice Evra: a francia válogatott és a Manchester United egykori klasszis játékosa legutóbb a Bl-döntő után gúnyolta rendkívül szórakoztatóan a közismert City-drukker oasisos Gallagerher-testvéreket, szombaton meg egy egészen váratlan produkcióval biztosította támogatásáról a skót válogatottat.

link Forrás

A skótok majd hétfőn játszanak Csehország ellen, és a jelek szerint Evra szorítani fog a csapatnak, hiszen a ma közölt videójában kiltet, azaz hagyományos szoknyát hordva, és dudafújást imitálva táncolt egyet, hogy aztán a végén egy műsegget felvillantva megüzenje, hogy imádja ezt a játékot.

A poszt eredetileg Evra Instagramján jelent meg, ahol pár óra alatt már több százezer megtekintésnél jár.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.