Sokkolta a magyar válogatottat Eriksen esete

június 13., vasárnap 15:14

"Éppen véget ért a délutáni edzésünk, amikor az első hírek érkeztek. Mindannyiunkat sokkolt, rengeteget beszéltünk róla, és arról is, hogy ez miként hat a dán válogatottra. Megrázó volt, hogy a családja is jelen volt" - mondta a magyar válogatott vasárnapi sajtótájékoztatóján a dán Christian Eriksen esetéről Nagy Ádám. A középpályás hozzátette: "Mindannyiunk nevében mondhatom, hogy azt kívánjuk, mielőbb otthon legyen a családja körében". A portugálok elleni keddi, budapesti mérkőzésről kijelentette, hogy

"Érezzük, hogy fokozódik a nyomás, de ez természetes. Az ausztriai edzőtáborban még lazábban beszélgettünk a dolgokról, mert tudtuk, jó néhány edzés lesz addig, amíg kifutunk a telt házas Puskás Arénába. De ez egy édes teher, egy soha vissza nem térő alkalom. Mindent megteszünk, hogy jól kezdjünk."

Nagy szerint más mérkőzés lesz, mint az előző Eb-n 3-3-mal végződött meccs, kevesebb gólt és stabilabb, biztonságosabb játékot vár. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt