30 ezer eurós büntetés az angol szurkolók viselkedése miatt

Foci-Eb
2021 július 10., 12:00

Az angol szurkolók lézerrel zavarták a dán kapust az Európa-bajnoki elődöntőn, fütyültek a nemzeti himnusz alatt, és tiltott pirotechikai eszközöket is használtak, ezért az UEFA 30 ezer euróra büntette az angol futballszövetséget. Az angolok 2-1-re nyertek, a döntőben az olaszokkal játszanak.

photo_camera Kasper Schmeichel, a dánok kapusa, arcán a lézerrel, Kane tizenegyese előtt

Az UEFA a magyar szövetséget 100 ezer euróra és három zártkapus meccsre büntette a szurkolók rasszista és homofób megnyilvánulásai miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt