Minden idők legbizarrabb gólját szerencsétlenkedte össze a Manchester United

anglia
2021 december 02., 20:58

Nem az év, hanem az évezred kabaréjelenetét hozta össze a Manchester United az Arsenal ellen. Elsőre csak annyi látszott, hogy érkezik befelé az Arsenal szöglete, amikor a Manchester kapusa, de Gea fájdalmas összegömbölyik a gólvonalon. A bíró engedte tovább a játékot, lehet, észre sem vette, hogy mi történt. Smith-Rowe rálőtte, és mivel a kapus még mindig a gólvonalon feküdt, be is ment.

A lassításból kiderült, hogy de Gea bokáját tényleg megtaposta egy játékos, de az történetesen a csapattársa, Fred volt. A gólt Martin Atkinson előbb nem adta meg, aztán VAR-ozás után mégis megadták. Hogy sportszerű gól volt-e, az is nagy kérdés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt